Hobbyjournaal

Ben je op zoek naar een hobbyboek over handlettering, origami, schmink of wil je gaan kleuren? Kijk dan op het uitgebreide assortiment van De Foamtastische Huiskamer, de online hobbywinkel. Heb je advies nodig bij het online kopen van je hobbyboek dan helpen we je graag.

Hobbyboek online kopen

Naar welk soort hobbyboek je ook op zoek bent, je bent bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. In de webshop proberen we je goede informatie te geven over het boek. Want het is prettig als je voor jouw hobby het juiste boek aanschaft. Heb je vragen over het kopen van een hobbyboek en weet je niet welke je het beste kunt kopen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je graag verder.

Hobbyjournaal online en fysiek


Hobbyjournaal is een online gemeenschap met vele leden die houden van creativiteit en gezelligheid. Je vindt er verhalen, creaties en ervaringen van andere leden en je kunt er makkelijk nieuwe Hobbymaatjes ontmoeten. Hobbyjournaal is een hobbyclub waar je dagelijks anderen kunt inspireren en inspiratie kunt vinden voor je eigen projecten. Er is ook een papieren versie die je maandelijks bij je favoriete hobbywinkel of marktkraam kunt kopen.