Viva Decor Kneedbeton 1,5 kg

per stuk Betonpoeder zum kneter

Viva Decor Kneedbeton 1,5 kg
Viva Decor Kneedbeton 1,5 kg
Viva Decor Kneedbeton 1,5 kg
Viva Decor Kneedbeton 1,5 kg
Viva Decor Kneedbeton 1,5 kg
11.85 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode940500098
4042972130510
Viva Decor betonklei 1,5 kg is een emmertje met poeder, dat aangelengd met water een stevige, maar makkelijk kneedbare klei wordt.

Het is na volledige uitharding weer-en vorstbestendig. De kneedbeton van Viva Decor in 1,5 kg droogt en hardt aan de lucht.

Na het aanmaken van de betonklei, kun je er ongeveer een uur mee werken. Draag hierbij wel handschoenen!

De Viva Dcor betonklei in 1,5  kan worden uitgerold, uitgestoken, gestempeld of vrij gemodeleerd worden. Voor het drogen op bijvoorbeeld bakpapier plaatsen. Grote projecten hebben meerdere dagen nodig om helemaal uit te harden. Gebruik de de Viva Beton klei om vormen te kneden of uit te steken. Voor creatieve betondecoratie binnen en buiten het huis.

Viva Beton klei 1,5 kg Tips voor gebruik:
- het stofarme betonpoeder wordt aangemaakt met water, tabellen staan op de verpakking.
- De gewenste hoeveelheid poeder met water mengen en na twee minuten goed doorkneden. Daarna is de Viva kneedbeton klaar voor gebruik. De betonklei droogt aan de lucht en de verwerkingstijd is ongeveer 1 uur.
- De beton klei kan in meerdere lagen verwerkt worden. Droogtijd is afhankelijk van de dikte en kan enkele uren bedragen.
- De betonmassa kan ook met stempels, push molds, uitsteek vormen en structuursheetsworden verwerkt, deze eerst insmeren met bakolie om te voorkomen dat de betonklei vastplakt. U kunt beton klei kleuren met kleurpoeders of later nog decoreren met knutselmaterialen.
Viva Betonklei is verkrijgbaar in verpakking van 1,5 en 5 kg.

Bekijk ook onderstaande video voor informatie en inspiratie:
VIVA DECOR creatief Beton is uitstekend geschikt voor het zelf maken van individuele thuis of tuin decoraties. Of met veel versiering of helemaal puristisch – uw gecreëerde kunstwerken uit dit kneedbeton passen bij heel veel interieurstijlen. Met VIVA DECOR Kreativ Beton als creatief knutselmateriaal kunt u verrassende design accessoires laten ontstaan, groot of klein, voor thuis en tuin.

VIVA DECOR creatief Beton genoemd is te gebruiken voor het maken van decoratieobjecten in betonlook zoals:
vazen
schalen
borden

Echte weerbestendige blikvangers, stoer en robust. Indrukwekkend snelle droging: na 2 uur kunt u het voorwerp uit zijn mal halen en na 24 is het al klaar om te gebruiken.

VIVA DECOR Kreativ Beton eigenschappen:
fijn gekoornd
droogt snel
bijna niet stoffend

VIVA DECOR creatief Beton is verkrijgbaar in een gietbeton en een kneedbeton