Milliput Silver-Grey

Per stuk Expoxy putty (2 componenten klei)

Milliput Silver-Grey
Milliput Silver-Grey
9.40 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5035167000520
5035167000520
Milliput Silver-Grey Epoxy Putty

Milliput Silver Grey is een van de bekendste epoxy putty producten om te modelleren, maar dan in een zilvergrijze kleur en is wat fijner van structuur dan de standaard Milliput. Het materiaal werkt zoals het bekende Green Stuff. Milliput bestaat ook uit twee componenten (2x 56,7 gr.) en door deze goed te vermengen (5 min. goed kneden) zal het materiaal langzaam gaan uitharden, waarna het na 3 uur volledig uitgehard is. Door de putty koel, droog en luchtdicht te bewaren blijft het ongeveer 2 jaar bruikbaar. Milliput is krimpvrij.

Als Milliput volledig uitgehard is, kan het gezaagd, geschuurd, geboord, gevijld en geschilderd worden. Advies is wel bij het schuren en zagen om een veiligheidsbril te dragen.

Milliput is naast het prettige gebruik om te modelleren ook een perfecte putty om materialen met elkaar te verbinden. Het hecht zonder moeite aan hout, steen, cement, beton, plastic en zelfs glas, maar het is op zich zelf geen lijm.

TIP: Voor een snelle uitharding kan het materiaal ook in een oven verwarmd worden of uitharden door middelk van het gebruik van een föhn. Op deze manier kan het zelfs al binnen enkele minuten uitgehard zijn, afhankelijke van de dikte van het materiaal. Het kan tot maximaal 130°C weerstaan.