Atelier Ezel | Tafel Ezel

Atelier- en studio ezels zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in een atelier of studio en hebben diverse instelmogelijkheden. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn diverse soorten verkrijgbaar.

Atelierezel online kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Onze atelierezels zijn allemaal zogenaamde H-pootezels. De poten van deze atelierezels hebben samen de vorm van een H. De stand van een atelierezel met H-poten maakt de bereikbaarheid en lichtval optimaal tijdens het schilderen. Heb je vragen over het kopen van je schildersezel? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder.

Bestel online je tafelezel

Tafelezels zijn kleine standaards die je makkelijk op een tafel kunt plaatsen. Te gebruiken bij het maken van een klein werkstuk. Heb je een vraag? Mail of bel ons en we staan voor je klaar. Kom je liever lang in onze winkel in Goirle? Dan zien we je graag.

Schildersezel een handig gereedschap

Gemaakt van een stevige houten standaard met ruimte om je een schildersdoek op neer te zetten of vast te klemmen. Een schildersezel is een handig gereedschap.

De huidige schildersezel heeft extra comfort. In het midden aan de voorkant zit vaak een extra lat en een mogelijkheid om de schildersezel te verstellen. De onderste horizontale drager van een schildersezel heeft soms een extra vak om penselen en verftubes in te leggen. De dwarslat op de schildersezel is om je schilders doek op te zetten.

Er zijn zelfs zware schildersezels, met name atelierezels Die wieltjes hebben en in sommige situaties kan de schildersezel wel tot 3 meter worden uitgeschoven. Maar er is ook een lichte schildersezel. Deze is lichter en heeft vaak maar 3 poten. Deze schildersezel is meer een draagbare schilders ezel. Vandaar de naam veldezel. Advies nodig in onze winkel hebben we de schildersezels uit staan.

Doordat je op jouw schildersezel je werk verticaal kan zetten heb je minder last van perspectivische vertekening. Een schildersezel wordt ook wel gebruikt als expostiemiddel voor schildersdoeken enz.