Sparkels - zelfmaakpakket voor kaarten

Geen artikelen beschikbaar
Handige pakketjes om kaarten te maken. Kleine vierkante stickertjes in prachtige kleuren maken jouw kaart tot een uniek kunstwerkje.Hobbydots Sparkles is een nieuwe serie Hobbydots stickers, ontworpen voor het verwerken van (kruissteek)patronen op kaarten. Gebruik de unieke Sparkles-patronen voor de mooiste creaties.

Hobbydots sparkles kopen

Hobbydots Sparkles zijn verkrijgbaar in dezelfde 21 kleuren als de eerder verschenen Hobbydots waardoor ze ook onderling te combineren zijn.
Hobbydots Sparkles zijn kleine fonkelende diamantvormige stickers waarmee je heerlijk kunt mozaïeken. Het is een kruising tussen Hobbydotten, Ministeck, Diamond Painting en kruissteekborduren. Met behulp van het Sparkles Grid kun je zelf een patroon ontwerpen of een bestaand patroon omzetten naar de juiste grootte. Zo kun je met de stickers op iedere gewenste plek een mooie vorm of tekst aanbrengen.

Op ieder stickervel zitten maar liefst 924 blokjes en de stickers zijn verkrijgbaar in alle bekende Mirror Hobbydotskleuren. Is een stickervel leeg dan kun je gewoon doorgaan met het volgende vel omdat alle blokjes hetzelfde zijn, zo werk je zuinig en plezierig.

Deze handige set met Hobbydots-Sparkles bevat vier Sparkles stickervellen, drie oplegkaarten met patronen, 3 kalendertjes en drie vellen kaartkarton. Omdat het patroon in kleur is voorgedrukt op de oplegkaarten, kun je deze set gebruiken zonder Led Board.