Ranger Alcohol Ink losse flesjes | 15 ml

Ranger Alcohol Ink losse flesjes | 15 ml
4.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Deze inkt is op basis van alcohol heeft prachtig heldere kleuren. .Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de alcoholinkt verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.


Foamtastic Mix & Match Alcoholink
Speciaal voor klanten die houden van mixen en matchen ( en wie houdt daar nou niet van ) shop je nu verschillende kleuren van jouw favoriete product voor een toffe prijs.
Kies nu je 4 favoriete kleuren en maak je eigen alcohol ink kit.
Kortingsschema
  • 1 = € 5.40
  • 4+ = € 4.95

Meerdere Varianten

Ranger Alcohol Ink 15 ml - amethyst

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Amethyst aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Amethyst verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL52579 306151/2579
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - aqua

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Aqua aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Aqua verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25610 306151/5610
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - aquamarine

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Aquamarine aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Aquamarine verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL59394 306151/9394
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - botanical

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Botanical aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Botanical verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL40712 306151/0712
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - bottle

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Bottle aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Bottle verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM21957 306151/1957
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - butterscotch

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Butterscotch aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Butterscotch verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM21964 306151/1964
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - caramel

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Caramel aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Caramel verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM21971 306151/1971
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - citrus

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Citrus aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Citrus verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25450 306151/5450
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - cloudy blue

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Cloudy Blue aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Cloudy Blue verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25627 306151/5627
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - clover

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Clover aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Clover verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25467 306151/5467
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - cool peri

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Cool Peri aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Cool Peri verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25634 306151/5634
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - coral

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Coral aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Coral verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL59400 306151/9400
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - cranberry

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Cranberry aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Cranberry verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM21995 306151/1995
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - crimson

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Crimson aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Crimson verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL59417 306151/9417
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - currant

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Currant aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Currant verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22008 306151/2008
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - dandelion

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Dandelion aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Dandelion verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL59424 306151/9424
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - denim

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Denim aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Denim verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22015 306151/2015
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - eggplant

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Eggplant aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Eggplant verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22022 306151/2022
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - espresso

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Espresso aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Espresso verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22039 306151/2039
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - flamingo

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Flamingo aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Flamingo verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL52586 306151/2586
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - ginger

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Ginger aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Ginger verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22046 306151/2046
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - honeycomb

TAL40699 306151/0699
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - indigo

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Indigo aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Indigo verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL40705 306151/0705
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - latte

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Latte aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Latte verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22060 306151/2060
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - lemonade

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Lemonade aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Lemonade verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25382 306151/5382
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - limeade

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Limeade aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Limeade verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL52593 306151/2593
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - meadow

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Meadow aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Meadow verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22084 306151/2084
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - mermaid

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Mermaid aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Mermaid verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL40729 306151/0729
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - Monsoon

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Monsoon aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Monsoon verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL70214
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - mushroom

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Mushroom aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Mushroom verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22091 306151/2091
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - oregano

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Oregano aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Oregano verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22107 306151/2107
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - patina

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Patina aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Patina verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL52609 306151/2609
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - pebble

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Pebble aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Pebble verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25498 306151/5498
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - peach bellini

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Peach Bellini aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Peach Bellini verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25658 306151/5658
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - pink sherbet

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Pink Sherbet aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Pink Sherbet verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25665 306151/5665
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - pistachio

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Pistachio aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Pistachio verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL59431 306151/9431
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - pitch black

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Pitch Black aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Pitch Black verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22138 306151/2138
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - pool - brights pool

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Brights Pool aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Brights Pool verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25504 306151/5504
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - poppyfield

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Poppyfield aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Poppyfield verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL40736 306151/0736
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - purple twilight

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Purple Twilight aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Purple Twilight verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25511 306151/5511
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - raspberry

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Raspberry aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Raspberry verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25528 306151/5528
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - red pepper

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Red Pepper aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Red Pepper verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22152 306151/2152
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - rust

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Rust aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Rust verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22169 306151/2169
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - sailboat blue

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Sailboat Blue aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Sailboat Blue verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25535 306151/5535
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - salmon

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Salmon aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Salmon verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25672 306151/5672
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - sandal

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Sandal aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Sandal verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25689 306151/5689
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - sepia

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Sepia aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Sepia verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL59448 306151/9448
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - shell pink

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Shell Pink aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Shell Pink verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25436 306151/5436
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - slate

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Slate aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Slate verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22183 306151/2183
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - stonewashed

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Stonewashed aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Stonewashed verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22190 306151/2190
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - stream

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Stream aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Stream verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22206 306151/2206
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - sunset orange

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Sunset Orange aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Sunset Orange verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25542 306151/5542
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - sunshine yellow

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Sunshine Yellow aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Sunshine Yellow verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25559 306151/5559
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - teakwood

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Teakwood aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Teakwood verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL40743 306151/0743
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - terra cotta

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Terra Cotta aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Terra Cotta verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22213 306151/2213
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - turquoise

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Turquoise aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Turquoise verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL52616 306151/2616
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - valencia

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Valencia aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Valencia verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL52623 306151/2623
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - watermelon

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Watermelon aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Watermelon verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAB25566 306151/5566
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - wild plum

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Wild Plum aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Wild Plum verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TIM22220 306151/2220
€ 5.40
per stuk

Ranger Alcohol Ink 15 ml - willow

Alcohol Ink is op basis van alcohol. De kleuren van alcoholink in zijn helder. Je brengt de Alcohol Ink Willow aan door middel van een applicatortool. Om alcoholinkt te mengen met anderen kleuren gebruik je een beetje Blending Solution. Je kunt hiermee ook de Alcohol Ink Willow verdunnen en dus lichter maken. Alcohol inkt pakt op vele oppervlakten zoals papier, metaal, folie, acryl, glas en veel meer.
TAL25443 306151/5443
€ 5.40
per stuk