De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Distress Ink

Een van de bekenste soorten inkt is de Ranger Distress ink. Deze Distress Ink geeft u de mogelijkheid het papier oud, vintage, of beschadigd uit te laten zien. Maar door de 60 kleuren kun je schitterende achtergronden maken voor elk type kaart | sraplayout etc. Deze inkt is zuurvrij, niet giftig en droogt langzaam. Door de langere droogtijd heeft u de tijd om te mengen, vegen en embossen. (Distressen)

Tim Holtz distress ink

Deze inkt is bedacht door Tim Holtz en wordt dus ook Tim holtz distress ink genoemd. In de loop van de jaren zijn er ruim 60 kleuren ontworpen. Tim Holtz Distress Ink reageert op water, het loopt verder en sneller uit dan een andere inkt. Zo kunt u met water bijzondere effecten creëren.

De kleuren veranderen of vervagen niet door verhitting. Je kunt hem dus prima gebruiken in combinatie met embossing poeders.

Distress ink mini los en als set

Naast de grote Distress inkpads zijn er ook hele handige kleine ink pads. De Distress mini ink zijn heel fijn als je graag meer kleuren wilt verzamelen. En om gelijk een set te hebben met bij elkaar passen kleuren heb je ook de Distress mini ink set. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een actuele voorraad van de distress ink pads en de ditress mini ink kits. Daardoor heb je jouw bestelling snel in huis.

Distress inkt kopen online

Het uitzoeken van de juiste inktkleur is soms best lastig. In de winkel kun je de kleuren goed vergelijken en heb je vrgen dan zal ons shopteam je graag adviseren. Maar soms kun je gewoon niet weg thuis of wil je shoppen vanuit je luie stoel. Geen probleem bezoek onze webshop en je kunt distress inkt kopen online. Je ziet in 1 oogopslag de voorraad en zo heb je jouw levering snel in huis.