De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Distress Oxide Spray

Tim Holtz heeft van de schitterende oxide inkten ook handige sprays ontwikkelt. Zo maak je in een hand omdraai een achtergrond voor je layout, mixed media project of art journal.
De Disress oxide sprays zijn verkrijgbaar als losse flesjes. Maar De Foamtastische Huiskamer heeft ze gebundeld in een distress oxide set, die in aanschaf goedkoper zijn.

Distress oxide spray, schitterende kleuren

De kleuren van de distress oxide spray zijn prachtig. Ze sluiten aan bij de bekende distress ink. Maar door de oxide eigenschappen hebben ze een geheel eigen uitstraling. Je kunt deze schitterende kleuren distress oxide spray rustig bekijken in de Foamtastische Huiskamer. Heb je vragen dan zal ons shopteam je graag helpen en met je meedenken.

Distress oxide spray set online

Heb je geen tijd om heerlijk bij ons in de winkel te komen neuzen of woon je te ver weg. Geen probleem je kunt de distress oxide spray set online bij ons shoppen. Zowel van de losse flesjes als de set oxide spray hebben we een actuele voorraad waardoor je kunt reken op snelle levering. Maar ook voor andere hobbymaterialen is online kopen bij De Foamtastische Huiskamer een slimme keuze. Actuele voorraad, snelle levering en meerdere veilige betaalmogelijkheden voor heel europa.