De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Edding marker

Een lakmarker kun je vrijwel op elk oppervlak gebruiken om te markeren, beschrijven, decoreren en beschilderen. Glas, kunstof, hout en metaal; voor onze allround markers is het geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo ook de permanent marker. Een basis marker voor in je huishouden en in je hobbykamer.

Online lakmarker kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Lakmarkers zijn geschikt voor het maken van permanente en watervaste teksten en decoraties. Leuk voor bijvoorbeeld wenskaarten en cadeaus. Je kunt ze gebruiken op alle gladde oppervlakken zoals glas, metaal, kunststof, leer, papier en nog veel meer materialen. Ook op donkere en transparante materialen komen lakmarkers goed tot hun recht.

Lakmarker Edding

Misschien wel de bekenste lakmarker is de lakmarker Edding. De lakmarker is dekkend en heeft een uitstekende met name op gladde, donkere en transparante oppervlakken. Extreem slijtvast op de meeste oppervlakken dankzij de watervaste, sneldrogende inkt. lakmarker edding 750, 751 en 780 zijn hittebestendig tot 400°C (kleuren 005-010, 049, 054 zijn nog zichtbaar tot 1000°C). Zonder toevoeging van tolueen/xyleen. Pompsysteem – voor gebruik schudden, dop verwijderen en pompen. Met lakmarker Edding maak je de mooiste projecten op glas, hout, kunststof etc.

Permanent marker kopen

Met de permanent marker kun je op uiteenlopende oppervlakken schrijven, zoals glas, metaal, hout en meer. Een permanent marker wordt gebruikt voor extra fijn markeren en is water- en schrijfvast. Wij hebben een groot assortiment. Heerlijk vanuit je luie stoel bestellen en daarna snel aan de slag met jouw project. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een actuele voorraad en een snelle levering. Dus vandaag bestellen en deze week nog aan de slag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze Foamtastische ladies staan voor je klaar.

Edding permanent marker

Je kent ze vast met die ribbel dop. De Edding permanent marker. Voor schrijven, markeren en kenmerken van bijna alle materialen, zoals metaal, kunststof en glas. Reukarme inkt zonder toevoeging van tolueen/xyleen. Lichtbestendig en sneldrogend. Water- en wrijfvast op bijna alle oppervlakken.