Doos van 24 Posca Pastel 24 stuks | Assortiment

per stuk Doos van 24 POSCA Pastel 24 stuks

Doos van 24 Posca Pastel 24 stuks | Assortiment
Doos van 24 Posca Pastel 24 stuks | Assortiment
43.99 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeKPA100/24 001
Barcode4902778239032
POSCA PASTEL KPA100/24 001 Doos van 24 POSCA Pastel 24 stuks | Assortiment
De sterke concentratie natuurlijk pigment verzekert de kleurintensiteit ozowel op matte. Levendige als kleurrijke ondergronden. Dankzij hun unieke samenstellen, een een combinatie van was en olie, kan eenvoudig en netjes gewerkt worden, zonder overmatier eze kleurpotloden Uni Posca zijn geschikt voor schetsen, illustraties, portretten, landschappen, alles wat nauwkeurigheid vraagt. Ook ideaal om het resultaat van kunstwerken vervaardigd met Posca markers, en aquarel of acrylverf te verhogen.

Kunnen worden gebruikt op vele ondergronden: papier, kalkpapier, hout, metaal, karton, leder, glas, plastiek, doek (licht) en mineralen.

Eigenschappen:
- 24 kleuren en tinten, helder en intens,
- Kan geslepen worden,
- Op basis van natuurlijke pigmenten,
- Kan tegen een stootje en kan verwerkt worden met solventen
- Door verhitting van de punt kan reliëf gecreerd worden
GEBRUIK
Met de lange, fijne vorm kan de POSCA Pastel worden gebruikt als een potlood. Ergonomisch, de Pastel ligt goed in de hand en is heel comfortabel in gebruik, zelfs tijdens intense creatieve sessies. Zowel voor inkleuren als voor precisiewerk, gemakkelijk te slijpen dus altijd een scherpe punt voor strakke en precieze lijnen. POSCA Pastel maakt verschillende creatieve technieken mogelijk zoals overloop, scratching, glad, de Pastel is ook heel efficiënt voor contrast of om kleuren te mengen. De pastel is zelfs modeleerbaar na opwarming om textuureffecten met een uniek resultaat te creëren!

DOELGROEP
POSCA Pastel is geschikt voor amateur- en ervaren artiesten om op alle ondergronden te tekenen. Het gebruiksgemak en het unieke resultaat maken dit tot een sterke creatieve tool voor kunstacademie studenten, illustratoren, designers, architecten, professionals in de creatiesector en alle tekenliefhebbers.