Accessoires - Bohemian

Bohemian Hangers kopen kan bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle en in onze webshop!
Deze geweldige Bohemian hangers en tussenstukken in super hippe vormen en kleuren zijn een echte aanwinst voor uw collectie! U kunt bv. een hanger aan een ketting verwerken of de mooiste oorbellen maken! Natuurlijk zijn de Bohemian hangers ook als tussenstuk te gebruiken voor de allermooiste armbandjes

Accessoirer en bohemianhangers zijn te koop bij de Foamtasitsche Huiskamer


Onze bohemian hangers, zijn super populair! Daarom hebben we nog een aantal nieuwe designs toegevoegd. Bohemian hangers kunt u als eye-catcher aan een ketting hangen. Ook kunt u ze verwerken als oorbellen of als tussenstuk aan een armband. U kunt de hangers in bohemian style onder andere leuk combineren met facet kralen, houten kralen, glaskralen, natuursteen kralen en rocailles.
De Hangers zijn ook erg leuk te schideren in allemaal kleuren. Hiervooris de Inka lijn erg leuk, hier zitten namelijk ook metaal kleuren bij!

Bohemian stijl


Bohemian chic, vaak afgekort tot 'Boho-chic', is een kledingstijl die zich kenmerkt om haar bohemische en hippie-achtige invloeden. De Bohemian style look is al enige tijd razend populair op verschillende zomerfestivals, met het Amerikaanse Coachella festival als het absolute Mecca van Bohemian chic. Deze zomer is het echter niet alleen een modieuze feestoutfit, maar tref je de look ook veelvuldig op straat aan.
Vaak zie je in de Bohemian stijl bijvoorbeeld een Bohemian jurk, Bohemian rokken en nog veel meer Bohemian kleding. Veel van de Bohemian hangers worden ook vaak aan verschillende kledingstukken gehangen om alles een leuke extra flair te geven!

Bekende ambassadeurs van de Bohemian chic dresscode zijn o.a. Sienna Miller (die de look wereldwijde aandacht gaf met haar verschijning op het Glastonbury festival), Kate Moss en Mary-Kate Olsen. Ook mannen wagen zich aan de Bohemian chic stijl, denk bijvoorbeeld aan Johnny Depp of Russel Brand.