De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Aquarelpapier

Aquarelpapier is er in heel veel verschillende soorten, afmetingen, gewichten en en merken. Duurder hoeft niet altijd beter te zijn. Ons shopteam zal je in onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer proberen zo goed mogelijk te adviseren.

Aquarelpapier kopen

Aquarelpapier online kopen is handig maar dan is het goed de verschillende te kennen tussen de soorten aquarelpapier. Maar ook kun je jouw keuze niet altijd goed bepalen door de buitenzijde van de verpakking. Het is eigenlijk belangrijk heel veel soorten aquarelpapier uit te proberen om zo het verschil in aquarelpapier te leren kennen. En dan het juiste aquarelpapier voor jouw doel te kunnen kopen.

Toch is het belangrijk een aantal termen te onthouden die het verschil in aquarelpapier aangeven.
•        Cold and hot pressed
•        Acid free
•        Ph neutraal
•        Materiaal: Katoen vs cellulose
•        Gewicht
•        Studiekwaliteit  of artist quality

Heb je je verdiept of wil je verschillende soorten uitproberen. Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. In onze collectie hobbymaterialen natuurlijk ook veel soorten aquarelpapier. Met een actuele voorraad en snelle levering is aquarelpapier online kopen bij ons de juiste keuze.

Aquarelpapier in blok of los

In de uitgebriede collectie aquarelpapier heeft De Foamtastische Huisakmer aquarelpapier op blok maar ook los. Een blok aquarelpapier is altijd aan minimaal 1 zijde gelijmd, maar vaak ook aan meerdere zijden. Dit staat bij de blokken aangegeven. Los aquarelpapier van een grote afmeting adviseren wij om op te spannen. Hewb je nog vragen over aquarelpapier in blok of los, ons shopteam adviseert je graag over de mogelijkheden.