De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Echo Park Collection Kit I'd rather be crafting

Echo Park Collection Kit I'd rather be crafting
Echo Park Collection Kit I'd rather be crafting
15.95 Per stuk *Prijzen zijn inclusief btw
MerkEcho Park Paper Company
ArtikelcodeIBC138023
Barcode752830461901
Een leuke complete themaset met scrappapier en stickers. Met de Echo Park Collection Kit I'd rather be crafting maak je in een een schitterende scrapagina in 12x12 inch van een bijzonder moment. Of maak er meer en verwerk de scraplayouts in een scrapbook. Echo Park Collection Kit I'd rather be crafting biedt je veel mogelijkheden. Het papier uit de Echo Park Collection Kit I'd rather be crafting is dubbelzijdig bedrukt en goed met elkaar te combineren. De afmeting van het Echo Park papier is 30,5 x 30,5 cm.
In de Echo Park Collection Kit I'd rather be crafting zitten ook bijpassende stickers zodat je gelijk je embellishments er mee kan maken. Geef de stickers van een laagje Nuvo Crystal Glaze Clear om ze meer dimensie te geven. Het papier uit deze collection kit van Ech Park Papers is een goede basis voor een Mixed Media project. Gebruik voor je project Aleen Tacky Glue om zeker te weten dat alles goed blijft plakken.
1

Collection Kit - Scrappapier Echo Park

Een leuke complete themaset met scrappapier en stickers. Zo maak je in een handomdraai een hippe lay-out in 12x12 inch, een gaaf fotoalbum of een leuk storybook of projectlife boek. Have fun met Echo Park papier van 30,5 x 30,5 cm.