De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Regiobezorging | Jouw hobbymateriaal snel bij je thuis.

Ziet u er tegen op om in deze tijd met het Coronavirus te gaan winkelen... bij ons is dat geen probleem.
Wij bieden regiobezorging aan voor een lage prijs.

Woonplaatsen:
Tilburg, Hilvarenbeek, Alphen, Gilze.
Regiobezorging € 2,50

Goirle en Riel regiobezorging GRATIS

Maar hoe werkt dat nu.
U bestelt gewoon de spullen die u nodig heeft in onze online-shop. Dan betaalt u de producten met ideal (contante betaling is helaas niet mogelijk). Woont u in één van de bovenstaande plaatsen en ziet u er tegen op om naar de winkel te komen kies dan voor regiobezorging.

  • Wij verzamelen uw bestelling en geven u een datum en tijdsvak aan waarbinnen we de bestelling komen af geven. Het aanbieden van een bestelling doen we overigens maar 1 keer.  Omdat we er van uit gaan dat u de deur niet u durft of mag gaan we er vanuit dat u thuis bent. We gaan geen aparte afspraken hiervoor maken, want we willen een zo efficient mogelijke route maken.
  • Wij bellen aan en zetten de bestelling voor de deur of doen hem voor u in de brievenbus.
  • We wachten tot de deur wordt opgedaan en laten uw bestelling niet onbeheerd achter
  • Is er niemand thuis doen we een kaart in de bus en nemen we de bestelling mee. Die kunt u dan toch zelf ophalen in de winkel OF we sturen het alsnog op met een koeriersdienst.
  • We bieden helaas geen tweede keer aan.

Wij doen dit voor een symbolisch bedrag om vooral onze klanten van dienst te zijn. Bestelt u graag uw spullen zo veel mogelijk te samen zodat we niet voor 1 rolletje tape moeten gaan rijden, want u begrijpt ook voor ons zijn het zware tijden.

Wilt u toch liever de gebruik maken van de diensten van een koeriersbedrijf dan kunt u dat zeker nog steeds aanvinken. Daarvoor gelden de normale tarieven.