AALL & Create stempel

Als je op zoek bent naar de unieke ontwerpen van AALL & Create stempels, dan vind je bij De Foamtastische Huiskamer een ruime keuze. Een stempel van AALL & Create is gemaakt van high-quality, 3.2mm clear photopolymer.
Deze gedetailleerde stempels met 'diepe groeven' geven een scherpe afbeelding. Polymeer stempels zijn zelfklevend waardoor ze goed hechten aan een acrylblok. Je kunt de stempel gebruiken met vele soorten inkts zoals bijvoorbeeld Archival, Versafine Clair en meer. De stempels zijn door hun bijzondere ontwerpen zeker gemaakt om vaker te gebruiken. Als je klaar bent kun je de stempels heel goed reinigen met de stempel cleaner van Vaessen Creative.

De stempels van AALL & Create hebben zeer herkenbare ontwerpen. En zijn er in speciale maten.

De stijl van een AALL & Create stempel is heel bijzonder, vaak met een beetje humor, maar met mooie ontwerpen. De serie van AALL & Create stempels is er in de meer regulier maten A7, A6 en A5. Maar er zijn ook speciale maten in de stempels, namellijk A4 en Broder stempels. Op sociale media vind je bij AALL & Cteate stempels altijd heel veel inspiratie voor het maken van je eigen kaarten.

Stempels van AALL & Create online bestellen

Bestel de mooie stempels van AALL and Create online bij De Foamtastische Huiskamer om snel aan de slag te kunnen. Het is helaas niet alijd mogelijk om echt zelf naar de hobbywinkel te gaan. Onze webshop is dan een ideale oplossing. Wij hebben een actuele voorraad en we garanderen je dan ook een snelle levering. Heb je nog vragen, neem zeker even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.