Wow Fabulous Foil | Turquoise

per zakje 1mtr x 10cm

Wow Fabulous Foil | Turquoise
Wow Fabulous Foil | Turquoise
€ 2.90 2.50 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Merk WOW
ArtikelcodeW216-TU70 | U
5060210523824
De afmeting van 1 sheet fabulous foil is 1 meter  x 10 cm
Geef je project een absoluut wow-effect met deze Fabulous Foil van WOW!.
Je kunt de folie op verschillende manieren gebruiken.

Gebruiksaanwijzing fabulous folie

Je kunt op 3 eenvoudige manieren je kaarten, labels, tags en andere knutselprojecten een metallic Turquoise accent geven.

Gebruik de WOW! Fab Foil met:
  1. WOW! bonding powder: Stempel je afbeelding met clear embossing inkt (zoals VersaMark) of andere pigment inkt op papier. Voeg daarna Wow! bonding powder toe. Haal het overtollige poeder eraf en verwarm het geheel met een heattool. De bonding powder zorgt ervoor dat het extra gaat plakken.Plaats de folie op de afbeelding met de glimmende kant naar boven en kies een lamineerapparaat, heattool of strijkijzer.
  2. Dubbelzijdige tape of craftsheets: Plaats de folie over de dubbelzijdige tape of sheet met de glimmende kant naar boven. Goed wrijven en vervolgens het restant foil verwijderen.
  3. Tonerinkt en een lamineerapparaat: Gebruik een laserprinter en print een afbeelding of tekst (let op! inkjet werkt niet!). Plaats de folie over de afbeelding met de glimmende kant naar boven en bedek het geheel met een vel printpapier.Gebruik een lamineerapparaat en haal het geheel er door. Verwijder de folie.

Op de verpakking vind je een uitgebreide (engelstalige) handleiding.

Productkenmerken

Merken WOW