De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Worbla DecoArt 500 gram

Worbla Deco korrels van 500 gram

Worbla DecoArt 500 gram
Worbla DecoArt 500 gram
Worbla DecoArt 500 gram
13.00 Per stuk *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBP500
Barcode200000018287
Worbla Deco art is een andere vorm van de Worbla producten.
Worbla Deco art is een Thermoplastisch materiaal in de vorm van kleine balletjes, of wel Worbla Deco art beads genoemd.
Worbla Deco art wordt veel gebruikt voor kostuum onderdelen zoals details in wapens en armor, Worbla Deco art Teeth of nagels, en details op sieraden.

Worbla Deco Art Tutorial

Worbla Deco Art 500 gram wordt geactiveerd door warmte vanaf ca. 65 ° C. Na het verhitten hardt Deco art binnen 10 minuten volledig uit en kan op elk moment opnieuw worden geactiveerd.
Om Worbla Deco art te gebruiken doe de gewenste hoeveelheid Worbla's Deco Art parels in een metalen of siliconen zeefje (geen plastic!) En zet het vervolgens in heet water. Als de parels transparant zijn, worden ze geactiveerd en kunnen ze in een vorm worden bewerkt of met de hand worden gemodelleerd.
Het is ook te verwarmen met een heattool. Zorg hiervoor dat je een hoog bakje of zeefje gebruikt, want door de luchtstroom blazen de kleine balletjes anders alle kanten op.
Wanneer je de Worbla's Deco Art verwarmt met hete lucht, wordt hij extreem plakkerig. Door te verwarmen met water wordt deze plakkerigheid aanzienlijk verminderd. Dit is dus het advies voor Worbla Decoart beads

Net als Worbla kun je Worbla Deco art kopen bij de Foamtastische Huiskamer in onze winkel in Goirle en onze webshop! Dus online Worbla Deco Art kopen is snel en makkelijk.
1
Boetseer Plastic is een eenvoudig (her)vormbaar plastic dat gemakkelijk met de blote handen gevormd kan worden.
Boetseer Plastic  is niet giftig, supersterk, herbruikbaar, licht en biologisch afbreekbaar.
&nbsp