Distress Oxide Spray

Distress Oxide Spray van Ranger inks bestaat uit een pigmentinkt, gecombineerd met een verfstof die reageert op water. Zodra de Distress Oxide inkt of Spray in contact komt met water ontstaat er een geoxideerd, krijtachtig effect. Dit effect is uniek. Je kunt de oxide Spray op heel veel verschillende ondergronden gebruiken.
Geweldig te gebruiken in combinatie met mask | sjabloon | stencil op papier, canvas etc. Maar bijvoorbeeld ook in combinatie met de resist spray van ranger. Experimenteer er op los en geef je creativiteit een geweldige powerboost. Te gebruiken op zowel licht als donker papier.

Tips voor gebruik van Distress Oxide Spray

  • Flesje goed zijwaarts schudden om de chalk deeltjes te vermengen met de vloeistof
  • Flesjes bij voorkeur liggend bewaren
  • Na ieder gebruik spuitmondje afvegen om verstopping te voorkomen

Oxide Spray online kopen

De Foamtastische Huiskamer heeft alle kleuren van de oxide spray in het assortiment. Door onze actuele voorraad kunnen we je snel leveren. We verzenden door heel europa en betalen doe je binnen onze webshop volledig veilig. Service, snelle levering en advies zijn onze kernwoorden.

Tim Holtz Distress Oxide spray Ranger

Tim Holtz Distress Oxide Spray van Ranger is een kleurstof- en pigmentinktfusie die geoxideerde effecten creëert wanneer deze met water wordt besproeid. Gebruik de spray om snel en gemakkelijk een groter oppervlak zoals een art journal pagina te voorzien van inkt. Spuit door stencils, zet verschillende kleuren over elkaar, spuit met water en zie hoe de kleuren zich vermengen. Door er water op te sprayen ‘oxideert’ de inkt (vergelijkbaar met roesten) en dit zorgt voor een bijzondere uitstraling. De inkt blijft reageren als je er water aan toevoegt en wordt dus niet waterproof. Ten slotte heeft de Distress Oxide inkt een chalky finish, wat wilt zeggen dat hij er krijtachtig uitziet. Te gebruiken op zowel licht als donker papier.