Olieverf Van Gogh | Royal Talens

Schilderen met een goede, degelijke kwaliteit olieverf met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding?

Als je op zoek bent naar betere olieverf, zit je met deze Van Gogh-collectie van Nederlandse bodem goed. Een boterige olie met uitstekende kleurkracht, een hoog pigmentaandeel voor intense kleuren en een gelijkmatige glans en dikte. Gemakkelijk te mengen en aan te brengen. Deze olieverf is ideaal voor beginners, gevorderde studenten en actieve kunstenaars. Van Gogh olieverf is in 66 kleuren verkrijgbaar.
Van Gogh Olieverf is gemaakt met veel pigment en verkrijgbaar in kleine tubes van 20ml en grote voordelige tubes van 200ml.
Daarnaast is deze verf verkrijgbaar in handige sets.

Van Gogh Olieverf koop je bij de Foamtastische Huiskamer voor iedere hobbyist en kunstschilder

Van Gogh Olieverf is een olieverf die geschikt is voor mensen die een wat betere olieverf willen dan Winton Olieverf, (studie kwaliteit), Het is betaalbaarder dan topkwaliteiten zoals Rembrandt olieverf of Old Holland. Voor de handgeschilderde film, Loving Vincent, is de Van Gogh Olieverf gekozen als beste verf om de penseelstreek van Vincent van Gogh te benaderen.Van Gogh olieverf is bijzonder prettig in het gebruik. De verf is gemakkelijk te mengen en te verwerken en alle kleuren hebben vrijwel dezelfde glansgraad, dikte en droogtijd. De kleuren zijn krachtig en briljant, dankzij de fijne vermaling van de zuivere pigmenten. De goede tot uitstekende lichtechtheid zorgt voor kleurbehoud, ook op de langere termijn. Van Gogh olieverf voor de hobby en kunstschilder koop je onine bij De Foamtastische Huiskamer.


Verklaring van aanduidingen op olieverftube

 half dekkend  dekkend  half transparant  transparant 
 minimaal 100 jaar lichtecht onder museumomstandigheden  25-100 jaar lichtecht onder museumomstandigheden

 pg Codering van gebruikte pigmenten. Deze verf is, afhankelijk van de gebruikte pigmenten, onderverdeeld in verschillende prijsgroepen / series.