Cadence Hi Lite Magic Metallic Textielverf

Hi-lite Magic Metallic Paints zijn magische metallic verven die bijzonder geschikt zijn voor het creëren van levendige effecten op donkere stoffen. Hoewel de zes kleuren in hun flesjes hetzelfde lijken, komen de verschillende metallic tinten pas echt tot leven wanneer ze op donkere ondergronden, zoals zwarte stof, denim of jeans, worden aangebracht. Deze eigenschappen maken Hi-lite Magic Metallic Paints ideaal voor creatieve textielprojecten.

Kenmerken en Eigenschappen Cadence Hi-Lite Magic Textielverf.
Hoogwaardige metallic textielverf op waterbasis: De verf biedt een speciaal metallic effect, met vrijwel transparante resultaten op lichte kleuren en prachtige hi-lites op donkere kleuren.
Niet-giftig en Veilig: De verf is gecertificeerd door EN 71 & CE, wat betekent dat het veilig is voor gebruik door zowel volwassenen als kinderen vanaf drie jaar.
Gebruiksvriendelijk: De verf is klaar voor gebruik zonder verdunning, en de kleuren zijn onderling mengbaar voor extra creativiteit.

Toepassing en Gebruik:
Geschikte Stoffen: Werkt het beste op katoen en is geschikt voor zowel natuurlijke als gemengde stoffen met minimaal 50% katoen.
Aanbrengmethoden: Kan worden aangebracht met een penseel of verfroller. Voor het beste resultaat moet de stof eerst worden gewassen en gedroogd.
Fixeren van de Verf: Na het aanbrengen moet de verf 1 dag drogen en vervolgens gedurende 5 minuten worden gefixeerd door te strijken. Dit zorgt voor een permanente verbinding met de stof en maakt het wasbaar tot op 30 graden Celsius.
Droogtips: Natuurlijk drogen geeft het beste resultaat, maar indien een föhn wordt gebruikt, moet dit met warme lucht en vanaf een bepaalde afstand gebeuren.
Bescherming tegen Doordrukken: Gebruik een beschermend materiaal onder de stof om doordrukken te voorkomen tijdens het aanbrengen.
Gemakkelijk schoon te maken: Eventuele verf kan eenvoudig worden verwijderd met water en zeep.

Kleuren en Beschikbaarheid:
Beschikbare Kleuren: Blauw, goud, groen, oranje, paars en rood, elk verpakt in een flesje van 59 ml.

Hi-lite Magic Metallic Paints bieden een veilige, gemakkelijke en veelzijdige manier om stoffen te versieren, met verbluffende resultaten op donkere ondergronden. Het is een uitstekende keuze voor hobbyisten en kunstenaars die hun textielprojecten willen verfraaien met unieke metallic effecten.