Cadence Textiel Glitter Relief Pasta

Cadence Textiel Glitter Relief Pasta is een hoogwaardige, watergedragen acrylpasta van het Turkse merk Cadence.
Deze niet-giftige pasta is ontworpen om een 3D-glittereffect op textiel te creëren en kan worden aangebracht met een spatel, spons of waaierkwast.
Het is ideaal voor gebruik met sjablonen en geschikt voor verschillende soorten textiel, waaronder natuurlijke stoffen zoals katoen en linnen, en gemengde stoffen met minimaal 50% katoen.

Belangrijkste kenmerken van Cadence Textiel Glitter Relief Pasta:

Toepassing: Rechtstreeks uit het potje voor eenvoudig gebruik.
Droging en Fixatie: Droogtijd van 24 uur. Na het drogen moet de verf gefixeerd worden met een strijkijzer gedurende 5 minuten, waarna het wasbaar is op 40°C.
Effecten: Biedt een glitterend, 3D-reliefeffect, perfect voor het versieren van kleding, het maken van highlights en gebruik met sjablonen.

De pasta is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals metallic koper en champagne, en kan zowel op lichte als donkere stoffen worden gebruikt. Het is zeer geschikt voor het toevoegen van decoratieve accenten aan textiel en voor artistieke projecten met stoffen.
Ontdek de mogelijkheden van Cadence Textiel Glitter Relief Pasta bij Foamtastic Crafts en geef uw textielprojecten een schitterende dimensie!