Montana Metallic Spray Acryl - Ice Blue | 400ml

Acrylic Based spraypaint Montana Metallic

Montana Metallic Spray Acryl - Ice Blue | 400ml
Montana Metallic Spray Acryl - Ice Blue | 400ml
Montana Metallic Spray Acryl - Ice Blue | 400ml
8.99 *Prijzen zijn inclusief btw
De Montana Metallic spraypaint Ice Blue is uitgevoerd met een standaard Montana cap. Het resultaat van deze deze spuitbussen is uitstekend onder middelgrote druk.

Het verf oppervlak dat gespoten is met de Montana Metallic Effect Ice Blue is na 24 uur uigehard. Bij gebruik met grote lichtweerstand kan de lijn van Montana Metallic Effect ook worden gecombineerd met de Montana Matte kleuren.

De Montana Metallic Ice Blue kan gebruikt worden op papier, karton, canvas, hout, glas, metaal, keramiek, porselein, steen, acryl en andere overschilderbare materialen.
Gebruikaanwijzing Montana Gold Metallic:

Schud goed gedurende 2-3 minuten. Verwijder de veiligheidsring door het mondstuk te verwijderen en het blik ondersteboven te draaien, zodat het eruit kan vallen. Breng vervolgens het mondstuk opnieuw aan. Test de spray op een niet-zichtbaar gebied om te controleren op eventuele reacties op lak of verf. Draag een masker (bijv. Gebruik binnenshuis). Bescherm het object en de omgeving tegen spuitnevel. Volg de waarschuwingsteksten op het etiket. Alleen de volledig geleegde blikken mogen in de afvalcontainer of in een geschikte container voor afval worden geplaatst. Blikken die niet leeg zijn, moeten als 'chemisch afval' worden afgevoerd. Bewaar blikken altijd met het mondstuk voor een optimale levensduur.