Embossen | Stippen | Pergamano

Vind je het leuk om te embossen, te stippen of pergamano te doen? Dan hebben we bij De Foamtastsiche Huiskamer de juiste materialen voor je.

Embossing materiaal bestellen

Embossen is niets anders dan relief in papier maken. Het papier wordt vervormd door er een patroon op te maken door middel van een rilpen. Bij De Foamtastsische Huiskamer vind je diverse afmetingen. Weet je niet zo goed welke je nodig hebt? Bel of mail ons en ons deskundig team helpt je graag.

Online bestellen stippen gereedschap bij De Foamtastische Huiskamer

Voor het maken van mandela's of ieder ander stippenproject hebben wij hoogwaardige stokjes in ons assortiment. Neem snel een kijkje op deze pagina. Door de snelle levering kun je vlug aan de slag met je project.

Hobby heattool online kopen

Een goede heat kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. De heattool helpt je bij het embossen met embossingpoeder of bij het drogen van je werkstukken. Een heattool verhit en blaast de warmte minimaal, zodat je embossingpoeder op je werkstuk blijft liggen. Daarom is een gewone föhn niet geschikt. Creëer de mooiste kaarten en scrapboekpagina’s. Tevens te gebruiken als warmtepistool voor het drogen van knutselprojecten.