De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Online hobbywinkel, hobbywinkel online, online knutsel hobbywinkel | DFH

*** Helaas is de fysieke hobbywinkel tijdelijk dicht. ***

Wij zijn bereikbaar... voor je vragen, bestellingen enz...

Bestel Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van de lokale winkelier.

  • Kies voor verzending of haal je materialen op in onze hobbywinkel in Goirle. (ophalen bij de winkel is tijdens lockdown niet toegestaan)
  • Door onze actuele winkelvoorraad heb je het snel in huis.
  • Wil je jouw bestelling als kadootje ontvangen maak dan gebruik van met onze gratis inpakservice.
  • Bij vragen helpt ons shopteam je met tips en trics.

Een online hobbywinkel is een uitkomst voor fanatieke hobbyisten

Het beoefenen van een creatieve hobby is goed voor de geestelijke gezondheid. Tijdens het bezig zijn ben je even helemaal afgesloten van de realiteit en kun je jezelf helemaal uitleven. En dan maakt het eigenlijk niet uit welke creatieve hobby je uitvoert. Maar het hebben van een hobby, houdt ook in dat je regelmatig materialen nodig hebt. Soms zijn het gebruiksvoorwerpen, zoals verf of inkt, maar ook gereedschappen en hulpmaterialen zul je voor je hobby nodig hebben. Een hobbyist heeft vooral behoefte aan een vaste en betrouwbare plek waar hobbymaterialen gekocht kunnen worden. Gelukkig kun je met internet tegenwoordig veel online shoppen. Ook bij een online hobbywinkel ervaar je het gemak van online winkelen.

Een hobbywinkel online voor alle hobbymaterialen

Wat is jouw hobby? Teken of schets je graag, dan heb je behoefte aan goede (kleur)potloden. IS jouw hobby schilderen, dan wil je in een hobbywinkel online de keuze hebben uit de verschillende verfsoorten, zoals olieverf, acrylverf of aquarelverf. Uiteraard wil je hier ook je penselen en dragers bestellen. Ook scrapbooking is tegenwoordig een ware trend. Hiermee maak je prachtige boeken in het ontwerp die jij mooi vindt en waarbij je jezelf helemaal kunt uitleven. Als je geen tijd hebt of je woont te ver van een hobbywinkel, dan is een hobbywinkel online een goed alternatief om aan je hobbymaterialen te komen.

De Foamtastische Huiskamer is graag jouw online knutsel en hobbywinkel

De Foamtastische Huiskamer is zowel een fysieke winkel in Goirle als een online knutsel en hobbywinkel. Wil je graag je hobbymaterialen van dichtbij bekijken of zelfs proberen, dan is een bezoek aan onze winkel altijd de moeite waard. Maar wij kunnen voorstellen dat je uit de buurt woont of geen tijd hebt om langs te komen. Ook dan zijn onze klanten belangrijk en bieden wij de service om je hobbymaterialen online te bestellen. Wij zullen ervoor zorgen dat je bestelling snel thuis wordt bezorgd en je direct aan de slag kunt gaan. Bekijk onze bezorgmogelijkheden hier.

Uitgebreide collectie voor hobby, art, schmink & cosplay.

Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen en workshops. Snelle levering door actuele voorraad. Alles voor jouw hobby, Kaarten maken, Stempelen, Scrappen, Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, tekenen, Bulletjournal, foam pruiken, Schminken etc....

Fysieke hobbywinkel en jouw hobbyshop online

Zowel online in onze webshop als in de fysieke hobbywinkel aan de Tilburgseweg 42 in Goirle is er naast een uitgebreide collectie aan hippe hobbymaterialen, ruimte voor inspiratie en gezelligheid. De vele voorbeelden in de winkel en via social media zorgen voor veel inspiratie en jouw unieke hobby en knutselbeleving. Natuurlijk hebben we ook knutselsuggesties voor diverse feestdagen, jaargetijden en thema`s.

Kaarten maken, mixed media, scrappen, schminken, schilderen, cosplay, tekenen etc.

Wij vinden alle hobby's bijzonder en helpen je graag met mooie materialen. Mixen technieken tot jouw unieke project. Dat is onze foamtastische wereld waarin wij ook jou graag meenemen en je een creatieve powerboost geven. Via onderstaande knoppen kom je direct in de productgroep voor jou hobby.

Creatieve workshops, verjaardagsworkshops, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en tekenlessen voor tieners en volwassenen.

Doe eens iets anders en kies voor een leuke, ontspannende en creatieve activiteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder mens creatief is, de kunst is dit te (her) ontdekken. Wil jij jouw creativiteit een foamtastische wending geven?
Dat kan, schuif aan bij onze Creatieve Workshops. Zo leer je bijvoorbeeld werken met inkt, met EVA Foam, met diverse kleurmediums, stempels, brushpennen, etc zonder zelf alles aan te moeten schaffen. Want het is natuurlijk heerlijk om eens wat technieken uit te proberen

We nodigen je van harte uit om eens binnen te lopen en meer te weten te komen over onze plek waar je kan werken, genieten, inspiratie kan opdoen, je materialen kan kopen en workshops kan volgen.

Tip: De Foamtastische Huiskamer heeft ook kadootjesboxen voor feestdagen en verjaardagen.

Super handig voor jong en oud.Soms is het kiezen van een kadootje echt heel moeilijk. Dan zijn onze kadootjesboxen een uitkomst. Je kunt ze fysiek vullen in de winkel of online aanmaken in je account. Informeer gerust naar de mogelijkheden!.