Oeko-tex Cotton Yarn | Katoengaren

Ontdek de veelzijdigheid van deze Creative Company katoengarens bij Foamtastic Crafts, dé bestemming voor al je handwerkbehoeften.
Ons assortiment omvat o.a. de hoogwaardige katoengarens van Creativ Company, perfect voor al je brei- en haakprojecten.

Met ons uitgebreide aanbod aan katoengarens, waaronder Oeko-Tex® gecertificeerde opties, ben je verzekerd van zachte, duurzame garens die vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze garens zijn ideaal voor creatieve projecten van sjaals en mutsen tot knuffels en wanddecoraties.

Ontdek de mogelijkheden van ons klassieke katoengaren en onze gemerceriseerde opties, verkrijgbaar in een scala aan kleuren, van zachte tinten tot levendige kleuren. Of je nu een beginner bent of een ervaren handwerker, onze garens zijn geschikt voor iedereen. Met een stekenverhouding van 23 st x 30 rijen = 10x10 cm met naald nr. 3.5, zorgen onze garens voor een prachtig en gelijkmatig resultaat in al je projecten.

Bij Foamtastic Crafts streven we ernaar om je de beste kwaliteit en keuze te bieden, en onze selectie van katoengarens is daarop geen uitzondering. Creëer prachtige en duurzame handwerken met onze katoengarens en laat je creativiteit de vrije loop!