De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Mixed Media Papier

Mixed Media papier is geschikt voor verschillende technieken zoals tekenen , schilderen, collage etc. Dit papier kan je perfect gebruiken met acrylverf, acrylinkt, pastelkrijt, posca stiften, aquarelverf, en ook te gebruiken met allerlei mediums.

In dit deel van onze iwnkel vind je ook speciaal acrylverf papier.


Papier voor acrylverf | olieverf en mixed media

Strathmore Artist Papier is speciaal gemaakt voor verschillende technieken, zoals Mixed Media, Acrylverf, Olieverf maar bijvoorbeeld ook voor markers. Deze specificaties van het papier sluiten aan bij de wensen voor schetsen, tekenen, schilderen mixed media etc.Zowel voor beginners als voor gevorderden.  

De merknaam Strathmore is al vanaf 1899 op de markt en staat bekend als één van de kwalitatiefste merken papier, gebruikt door vele toonaangevende artiesten over de hele wereld. Strathmore geniet al meer dan een eeuw een voortreffelijke reputatie als leverancier van kunstdrukpapier. Tot op de dag van vandaag blijven we kunstenaars van alle niveaus de ideale ondergrond ideaal oppervlak aanbieden om mooie kunstwerken te maken.Denk aan artiesten als Norman Rockwell, Andrew Wyeth en Susan Lyon die graag werken met de producten van Strathmore.

Daarnaast hebben wij

Art Creation Mixed media papierblokken

Talens Art Creations biedt een groot assortiment papieren blokken, die perfect aansluiten bij de verschillende technieken die Talens Art Creation biedt. Of je nu werkt met olieverf, acrylverf, aquarel, pastel of dat je schetst, tekent of verschillende technieken mixt, Talens Art Creation heeft het perfecte papier.
250 g/m², 94 lbs
30 vellen
ringband
micro persed