Houten Lijsten | Spiegel | Displays

Houten lijstjes, spiegeltjes en displays bij Foamtastic Crafts: voor elk creatief project
Bij Foamtastic Crafts vind je een uitgebreide collectie houten lijstjes, spiegeltjes en displays die perfect zijn voor een breed scala aan creatieve projecten. Deze eenvoudige maar veelzijdige items bieden een prachtige basis om je eigen stijl en flair toe te voegen, of je nu werkt aan een mixed media project, een collage of een cadeautje voor een speciale gelegenheid.

Bewerk je houten lijstje met verf, Foam Clay© en meer
Een houten lijstje is veel meer dan een simpele omlijsting voor foto’s. Bij Foamtastic Crafts moedigen we je aan om creatief aan de slag te gaan! Beschilder je houten lijstje met acrylverf, voeg een laagje crackle medium toe voor een antiek effect of decoreer het met Foam Clay© voor een speels, kleurrijk resultaat. Combineer met structuurpasta’s of glitter om het lijstje volledig naar jouw wens aan te passen. Of wat dacht je van het maken van een collage in het lijstje als een gepersonaliseerd cadeau voor Moederdag of de verjaardag van opa of oma?

Spiegeltjes met een creatieve touch
Onze houten spiegeltjes zijn ideaal om te decoreren en een persoonlijke twist te geven. Je kunt ze beschilderen in vrolijke kleuren of bewerken met decoupagepapier en sjablonen. Voeg kralen, lint of zelfs stukjes mozaïek toe voor een unieke afwerking. Deze spiegeltjes zijn niet alleen decoratief, maar ook geweldig om samen met kinderen te bewerken. Een kleurrijk, zelfgemaakt spiegeltje is een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of Kerst.

Displays: show jouw kunstwerken
Een houten display biedt een prachtige manier om jouw creaties te tonen. Gebruik ze als fotohouder of als stand voor een kunstwerk, versier ze met verf of andere knutselmaterialen en creëer een mooi podium voor jouw favoriete foto's, kunstwerken of quotes. Ideaal voor thuis of als leuk project om met de kids te knutselen.

Bij Foamtastic Crafts heb je de keuze uit verschillende formaten en vormen van houten lijstjes, spiegeltjes en displays. Maak van elk project een persoonlijk kunstwerk met onze veelzijdige materialen en producten. Perfect voor zowel hobbyisten als kinderen die hun creativiteit willen verkennen.