Special Effect

FX make-up van Superstar zijn super leuk voor het maken van special effects makeup creaties zijn te kopen bij de Foamtastische huiskamer!

Speciale effecten makeup (FX make-up) word gebruikt om fysieke kenmerken van het gezicht te veranderen, vervormen of te benadrukken. Dit kan zowel voor horror als fantasie makeup. Dit wordt ook vaak in theater en film gebruikt voor allerlei leuke effecten door special effect make up artistiesten.

Gebruiken van Special effect make up


Met de producten van superstar is er geen Special effect make up cursus of special effect make up opleiding nodig, ze zijn makkelijk te gebruiken met een kleine aanwijzing!
Met onze verschillende special effect make up sets zijn leuke creaties te maken.
Alle make up in onze webshop in makkelijk te verwijderen met water en zeep, of door middel van onze speciale verwijderaar waar aangegeven.

Soorten special effect make up kopen


Wij hebben verschillende soorten special effect make up om leuke creaties te maken voor bijvoorbeeld Halloween special effect make up creaties, maar ook voor fantasy of cosplay kostuums.

Onze Sculpt gel is heel erg leuk om textuur te maken op de huid of prostheses. Deze is makkelijk te verfen met de Superstar schmink!
Het kunstbloed is een stroperige vloeistof die gebruikt wordt bij veel halloween geinspireerde creaties. Deze blijft een beetje plakkerig en ziet er levensecht uit!