De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Lakmarker | Permanent Marker

Een lakmarker kun je vrijwel op elk oppervlak gebruiken om te markeren, beschrijven, decoreren en beschilderen. Glas, kunstof, hout en metaal; voor onze allround markers is het geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Online lakmarker kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Lakmarkers zijn geschikt voor het maken van permanente en watervaste teksten en decoraties. Leuk voor bijvoorbeeld wenskaarten en cadeaus. Je kunt ze gebruiken op alle gladde oppervlakken zoals glas, metaal, kunststof, leer, papier en nog veel meer materialen. Ook op donkere en transparante materialen komen lakmarkers goed tot hun recht.

Permanent marker kopen

Met de permanent marker kun je op uiteenlopende oppervlakken schrijven, zoals glas, metaal, hout en meer. Een permanent marker wordt gebruikt voor extra fijn markeren en is water- en schrijfvast. Wij hebben een groot assortiment. Heerlijk vanuit je luie stoel bestellen en daarna snel aan de slag met jouw project. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een actuele voorraad en een snelle levering. Dus vandaag bestellen en deze week nog aan de slag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze Foamtastische ladies staan voor je klaar.