Posca 8K

Om te schilderen, tekenen, kleuren, decoreren, schrijven, markeren. De PC-8K met brede schuin afgesneden punt (8 mm) trekt duidelijke, ronde lijnen en dekt grote vlakken in een zeer uitgebreid kleurenpalet. Perfect voor vlakke tinten, 'street' teksten of de markering. Voor zowel de liefhebbers als de professionals. De Posca brede punt is geschikt voor kunstenaars om te schilderen en te tekenen op eender welk materiaal, binnen of buiten; voor liefhebbers van home deco om een kamer, meubel, object of stof een nieuwe look te geven; voor surfers en skaters om hun bord te versieren; voor professionals voor hun etalages. Ideaal voor home decoraties en creaties op groot formaat. Het grootste kleurenpalet. Verkrijgbaar in 35 kleuren. Met vervangbare punt.

Efficiënt: hij dekt snel grote oppervlakken.
Slim: de schuine punt verfijnt en beheerst je ontwerp.
Praktisch en zuinig: de punten zijn vervangbaar.
Ecologisch: bestaat voor 47% uit gerecycleerde materialen.
Uni Posca verfstiften zijn paint markers op waterbasis die geschikt zijn voor alle ondergronden. Gebruik Posca stiften bijvoorbeeld op papier, karton, aardewerk, plastic, metaal, textiel, hout, keramiek en glas. De chemische samenstelling lijkt op acryl en is niet doorschijnend, dekkend en sneldrogend. Posca stiften zijn blijvend op een poreuze ondergrond, uitwisbaar op glas en trekken niet door het papier. Je kunt de kleuren mengen als de verf nog vers is en oververven als die eenmaal droog is. Voor een aquareleffect voeg je een druppel water toe. Alle Posca-punten zijn te wassen en sommigen zijn omkeerbaar of vervangbaar. Leef je uit op iedere ondergrond!

Fixeren:
- op papier, karton, plastic, metaal en hout doe je door vernis op waterbasis toe te passen. Voor papier, karton en plastic volstaat één laag. Voor metaal en hout gebruik je 2 tot 3 lagen.
- op aardewerk en keramiek doe je door het voorwerp 45 minuten op 220 graden celsius in de oven te plaatsen. Daarna gebruik je voor het aardewerk een vernis op waterbasis. Voor keramiek kun je ook alléén vernis gebruiken.
- op textiel doe je door eerst de stof te wassen. Daarna breng je de Posca stiften aan en ten slotte strijk je het voorwerp binnenstebuiten zonder stoom.