Kleurstift & Glitterstift

Ben jij gek op kleuren met stiften? Kriebelen je vingers en wil je dolgraag aan de slag? Dan is het fijn om over goed materiaal te beschikken. Bij De Foamtastische Huiskamer vind je verschillende soorten en merken stiften. Watervast, dikke punt, dunne punt, los of in een setje. Voor volwassen en kinderen. Je vindt alle soorten kleurstiften en glitterstiften hier in onze online winkel.

Kleurstiften online bestellen bij De Foamtastische Huiskamer

Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een grote collectie viltstiften voor je creatieve projecten. Dit kun je in onze winkel komen uitzoeken, maar ook online. Snuffel door onze online winkel en koop je kleurstiften online. Naast onze grote assortiment houden we onze voorraad ook zo actueel mogelijk bij waardoor we snel kunnen leveren.

Tekenstiften kopen voor je leukste hobby

Op zoek naar tekenstiften? Tekenstiften koop je eenvoudig online bij De Foamtastische Huiskamer.
Stiften zijn ideaal voor het maken van schetsen, tekeningen, illustraties, opschriften, ontwerpen en lay-outs. De combinatiemogelijkheden met andere technieken is eindeloos. Bijvoorbeeld voor je mixed media project of art journal. Heb je vragen over welke stiften je het beste kunt kopen. Neem even contact met ons shopteam op, ze helpen je graag.

Veel soorten stiften om te kleuren bij De Foamtastische Huiskamer

Er zijn heel veel soorten maar ook veel verschillende merken. Hierbij de merken van de online hobbyzaak De Foamtastische huiskamer:
  • Tombow
  • Faber Castell
  • Edding
  • Colortime
  • Funtastic
  • Nuvo
  • Memento

Door dit grote assortiment aan stiften zowel in de winkel als online vind je altijd wat je zoekt bij De Foamtastische Huiskamer. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer helpt je graag bij het online kopen van je boetseermaterialen.