De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Superstar Schmink Star Petrol 373

Superstar shimmer kleur |16 gram

Superstar Schmink Star Petrol 373
Superstar Schmink Star Petrol 373
Superstar Schmink Star Petrol 373
Superstar Schmink Star Petrol 373
Superstar Schmink Star Petrol 373
Superstar Schmink Star Petrol 373
Superstar Schmink Star Petrol 373
4.50 per stuk *Prijzen zijn inclusief btw
MerkSuperstar
Artikelcode139-84.373
Barcode8714993843736
Superstar Aqua Face- and Bodypaint is een zeer gebruiksvriendelijke waterschmink van hoge kwaliteit en voldoet aan alle strenge eisen van de Europese Cosmetica Wetgeving (1223/2009/EG).
De kleur van Superstar Schmink Star Petrol 373 in 16 gram is mooi helder, de schmink werkt prettig en is goed te verwijderen. De schmink droogt snel op en geeft niet af. Een dunne laag Superstar Schmink Star Petrol 373 in 16 gram is prima om een mooie dekkende basis op te zetten.

De matte kleuren zijn uitermate geschikt voor het schminken van de basis en het zetten van lijnen. Omdat de glanzende kleuren schmink (shimmer) wat zachter zijn, zijn deze zeer geschikt voor het schminken van de basis van je creaties. Maar ook in combinatie met Bad Ass Mini stencils. Deze Superstar Schmink Star Petrol 373 in 16 gram is een Superstar shimmer kleur.
Alle kleuren Superstar Schmink zijn verkrijgbaar in 16 gram en 45 gram.
De Foamtastische Huiskamer werkt met actuele voorraden en zorgt voor een snelle levering door heel europa. Dus bestel je Superstar Schmink Star Petrol 373 eenvoudig online vanuit Nederland en Belgie. Ons shopteam is opgeleid door Superstar en kan je goed adviseren welke producten je in combinatie met Superstar Schmink kunt gebruiken. Ons cosplayteam is bekend met heel veel characters dus goed advies over de te gebruiken kleuren van deze prachtige Aqua Face- and bodypaint gegarandeerd.
10
Werkwijze
De aqua body en facepaint van Superstar kun je gebruiken met spons en / of penseel. Je maakt je spons een beetje nat en knijpt hem daarna goed uit. Dan ga je met deze licht vochtige spons over je schmink. Dit activeert de schmink en zo laad je de spons. Daarna kun je de schmink al deppend aanbrengen. Wrijf niet te hard want dat is niet nodig voor een mooi effect. Eventueel kun je een 2de ernaast aanbrengen en met een droge spons de kleuren blenden. Ook dit doe je deppen en niet wrijvend. Maak je gebruik van een penseel dan moet je ook zorgen dat het penseel vochtig is en ook nu moet je zorgen dat je penseel goed vol schmink zit voor het mooiste resultaat.
Wil je de basistechnieken goed leren of je techniek verbeteren kun je ook een gezellige en creatieve schminkcursus bij ons volgen.
Schoonmaken | verwijderen van schmink
Het verwijderen van Superstar schmink haat heel eenvoudig met een beetje water en zeep. Tevens hebben we hele handige make-up removerdoekjes hiervoor.
Ga voor het verwijderen van de schmink in ieder geval niet boenen! Door te boenen raakt de huid geïrriteerd en dat voelt niet prettig.