De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

VersaFine Onyx Black groot

VersaFine Onyx Black groot
VersaFine Onyx Black groot
6.95 Per stuk *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode132015/7082
Barcode712353380820
VersaFine inktpad Onyx Black is een watervaste inkt. De afmeting van dit inktpad is 9,7 x 6,3 cm.
Dit inktkussen is niet sponzig maar is van stevig vilt. Deze watervaste inkt VersaFine Onyx Black op oliebasis loopt niet uit en gaat 2 tot 6 maal langer mee dan andere stempelkussens.

Tsukineko Versafine inkt is speciaal ontwikkeld om zeer gedetailleerd te kunnen stempelen. Gebruik deze inkt bij voorkeur i.c.m. rubber stempels! Versafine is een pigment inkt op oliebasis en droogt direct op een papieren ondergrond!

Gebruik Tsukineko VersaFine Onyx Black inkt voor de fijnste details:

Versafine Onyx Black is een pigment inkt op oliebasis voor gebruik op mat en onbewerkt papier. Het is acid-free, niet giftig, geeft niet af en sterk gepigmenteerd. Uitermate geschikt voor de allerfijnste details, stempelkwaliteit komt overeen met printwerk. Tevens perfect geschikt voor scrapbooking.

Deze sneldrogende en watervaste inkt behoudt zijn scherpe contouren tijdens aquarelwerk en is tevens makkelijk te reinigen en te verwijderen met water. Bijkomend voordeel is dat de inkt rubber stempels in goede staat houdt.

Gaat vele malen langer mee dan andere inktpads, zeker 3 tot 5 keer, vandaar dat er ook geen refills nodig zijn. De deksel is beweegbaar en onderlangs te klappen zodat het inkten vergemakkelijkt wordt. De inkt lekt niet door de zijkanten van het stempelblok. De doosjes zijn stapelbaar.
3