Acrylverf | Plus Color

Plus Color acrylverf is misschien wel de beste hobbyverf. Deze superieure kwaliteit acrylverf op waterbasis staat bekend om zijn hoge pigmentwaarde en fijne samenstelling.

Plus Color verf is heel veelzijdig

De Plus Color verf is een acrylverf. Het droogt zijdezacht glanzend en waterbestendig op. De plus color verf droogt snel en is bijzonder gemakkelijk uit te strijken.
Plus Color verf heeft het A-label en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Deze acrylverf is ook prima te gebruken met bijvoorbeeld de Gelli plate.

TIP: voeg een beetje droogtijdvertrager toe om je werktijd te verlengen.

Maar deze Plus Color wordt ook gebruikt door ons Cosplay team voor het maken van schitterende headpieces, armors etc.De dekkracht van de plus color acryl is nl goed en in combinatie met flexbond of sealprime is hij perfect te verwerken op foam.


Acrylverf (of polymeerverf) is een verf die ten opzichte van andere verfsoorten snel droogt. Daardoor kunt je een pas gemaakt schilderij sneller overschilderen of bijvoorbeeld bijwerken | aanvullen. De korte droogtijd maakt de verf erg populair bij verschillende schilders.

Acrylverf kan op heel veel verschillende ondergronden gebruikt worden. Papier, (canvas)doek, hout, aardewerk etc. Daarnaast is acrylverf te gebruiken bij diverse schildertechnieken en kun je hem mengen met verschillende mediums. Daarom is deze verf geschikt is voor beginnende en de professionele schilder.

Acrylverf en acrylinkt bestaan uit diverse pigmenten met acryl (kunststof polymeerhars) als bindmiddel. Het is een waterverdunbare synthetische verf. Dit soort verven hebben de eigenschap dat ze met verschillende soorten materialen zijn te mengen. Je kunt acrylverf vaak kopen in een pot, tube, spuitbus of stift.