Cadence distress pasta

Cadence Distress Paste is een prachtige distress pasta waarmee je een schitterend verouderingseffect kan bereiken. Je kunt deze Cadence Distress Pasta natuurlijk gebruiken in een Mixed Media project, maar ook bijvoorbeeld in je Art Journal of op de foto's van je scraplayout.

Cadence Distress pasta voor prachtige verourderingseffecten

De Cadence Distress Paste is een pasta achtige verf op waterbasis voor perfecte vintage, gebeitste en verourderings effecten. Door de samenstelling kan het worden gebruikt op heel veel veschillende ondergronden zoals papier, foto’s, hout en decoratieve stoffen en veel meer, en geeft hieraan zeer realistische ouderdomskenmerken.
Je brengt de CAdence Distress Paste aan met een spons, penseel of voor grove structuren met een paletmes. Na gebruik izjn je gereedschappen eenvoudig schoon te maken met water en zeep. *** TIP *** Als je nog langer wil genieten van je distress paste van Cadence dan adviseren we je het potje voor sluiting af te dichten met een stukje huishoudfolie.

Cadence Distress pasta koop je in jouw Mixed Media winkel in Goirle

De Foamtastische Huiskamer is een echte Hobby & Art winkel. Dus je vind er alle producten van Cadence. Ideaal voor iedere Mixed Media Artiest en voor het maken van de prachtigste journal pagina's. Cadence is een top merk op het gebied van verven, sturctuurpasta's en overige toebehoren voor jouw project. Alle producten van Cadence vind je in jouw Hobby & Art winkel voor Mixed Media in Goirle
Gecertificeerd volgens EN 71 & CE.