Ecoline

Ecoline is een vloeibare, gebruiksklare aquarelverf. Het hoort bij de niet-watervaste inkten en is in veel kleuren verkrijgbaar. Het is transparant en perfect mengbaar. Nu in handige nieuwe verpakking. Het flesje is rond en de dop is voorzien van een pipet. Hiermee kun je de Ecoline eenvoudig doseren, maar door de brede opening is het ook nog steeds mogelijk om direct uit het potje te werken. Verwerkbaar met airbrush, penseel, trek- en tekenpen. Werkt perfect in combinatie met de Ecoline Brush Pen. Droogt binnen enkele minuten

ecoline online kopen

Deze kant-en-klare vloeibare waterverf is geschikt voor een veelvoud aan creatieve toepassingen op school en thuis. Hecht prima op aquarelpapier, tekenpapier en karton. Het beste is het om werkstukken voor kleurbehoud in een tekenmap te bewaren.
Je kunt de kleuren van de ecoline in onze winkel allemaal bekijken. Maar soms wil je ook een keer van thuis uit ecoline online kopen. Ook dan ben je bij de Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Door onze actuele voorraad en snelle levering is ecoline online kopen bij ons een feestje.

Ecoline

Voor de creatievelingen onder ons die graag creatief met verf bezig zijn doet het woord ‘ecoline’ wellicht een belletje rinkelen. Maar ook bij de mensen die qua schilderen niet verder komen dan het schilderen van een muur kan ecoline bekend voorkomen. Dit komt omdat er een flinke kans is dat je in je jeugd te maken hebt gehad met deze speciale verfsoort.

In de online shop van De De Foamtastische Huiskamer vind je veel verschillende kleuren en andere producten van Talens Ecoline zoals de ecoline brushpennen. Ecoline wordt gebruikt door jong en oud. Wil je zelf aan de slag met Ecoline dan is De Foamtastische huiskamer het juiste adres, Ons shopteam adviseert je graag over het gebruik van ecoline en bijbehorende producten.

Wat is ecoline?

Ecoline is een vloeibare aquarelverf. Deze speciale verfsoort heeft een aantal eigenschappen die ecoline uniek maken. Zo is deze verfsoort transparant en goed mengbaar én behoort het tot de niet-watervaste inkten. Ecoline kan met veel verschillende manier op aquarelpapier worden aangebracht. Uiteraard is het mogelijk om andere soorten papier te gebruiken wanneer je met ecoline aan de slag gaat, maar met aquarelpapier creëer je het beste eindresultaat. Je kunt ecoline ook op canvas en canvasboard gebruiken. Er zijn veel verschillende manieren om met deze verfsoort te werken. Denk bijvoorbeeld aan een penseel. Of bijvoorbeeld via de ecoline brushpen.

Binnen de wereld van ecoline vind je drie primaire kleuren. Dit zijn magenta, hemelsblauw (cyaan) en citroengeel. Dit is de basis die je kunt gebruiken wanneer je aan de slag gaat. Uiteraard is het ook leuk om te experimenteren met al die andere kleuren om zo het ene na het andere kunstwerkje te maken.

Ecoline kopen bij De Foamtastische Huiskamer

As je een uitgebreide collectie van ecoline zoekt dan ben je bij de Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres, Ecoline kopen doe je daarom bij De Foamtastische Huiskamer. Je kunt ecoline kopen bij De Foamtastische Huiskamer, net zo veel andere producten van Royal Talens, een Nederlands familiebedrijf van meer dan 120 jaar oud uit Apeldoorn waar het ontwikkelen van goede ecoline hoog in het vaandel staat.

Bekijk in deze video de mogelijkheden van Ecoline in de nieuwe verpakking: