De Foamtastische Huiskamer | Hobbymateriaal | Creatieve workshops | Kinderfeestjes

FoamIran | Flower Making Foam

Bloemenfoam - Foamiran - Dunne foam voor bloemen


Foamiran schuim geproduceerd in Iran is een doorbraak product op het gebied van decoratie. Het is een kunststofmateriaal dat door zijn minimale dikte van 0,08 mm en warmte uitgerekt en behoudt zijn nieuwe vorm. Dankzij bloemen gemaakt van Flower Foam zijn zacht en fluweelachtig, en voelen als zijde en natuurlijke bloem. Het voordeel van dit product is de mogelijkheid van beschaduwing kleurveranderingen die kunnen worden uitgevoerd met aquarelpotloden | kleurpotloden of droge pastel. Maar ook met bijvoorbeeld Gelatos. Foamiran schuim kan gemakkelijk worden gesneden met een schaar of mes.

Om het bloemen te maken wordt vaak gebruik gemaakt van een strijkijzer ingesteld op een mddelmatige temperatuur zonder stoom. Maar het kan ook door de verwarming in handen en met een heattool. Dit maakt het mogelijk ook met kinderen en of ouderen te werken. Fowerfoam is verkrijgbaar in vele kleuren zo kunt u prachtige bloemen en composities maken.

De kleine bloemen gemaakt van Foamiran worden steeds populairder onder de mensen maken scrapbooking techniek (kaarten, uitnodigingen, albums, etc.). Foam is verkrijgbaar in 2 maten 60x70 cm & 35x30cm