Knipvellen en stansblokken

Ben je een echte 3D kaartenmaker? Dan ken je vast wel die leuke en makkelijke knipvellen en stansblokken. Het is altijd leuk om je kaart te voorzien van een leuke afbeelding. Onze knipvellen zijn daar perfect voor.
Er is volop keuze in onze hobbywinkel in Goirle.

3d knipvellen online kopen

Knipvellen geven je de mogelijkheid een leuk 3d effect te bereiken in je kaarten. De knipvellen zijn voorzien van afbeelding die op elkaar kan verlijmen met bijvoorbeeld foampads of 3d kit Het is heerlijk om in de winkel te snuffelen op zoek naar het juiste 3d knipvel. Maar soms wil je liever 3d knipvellen thuis uit zoeken en dan je 3d knipvellen online kopen. Ook dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Onze vooraden zijn actueel waardoor we jouw bestelling 3d knipvellen snel kunnen versturen. Kijk gelijk even bij de lijmen en het linnenkarton en je kunt snel weer aan de slag.

Knipvellen kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Een knipvel nodig voor een speciaal thema of van een speciaal merk? Knipvellen kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer in de winkel vind je ze gegroepeerd per thema en in de webshop per merk. Maar in de webshop zijn per knipvel ook thema's benoemd dus dat maakt het makkelijk om te zoeken in ons zoekveld. Dus een knipvel voor elk thema ... knipvellen kopen doe je bij De Foamtasitsche Huiskamer. Advies nodig bij je keuze.... ons deskundige shopteam staat voor je klaar.