Edding marker

Edding markers zijn kwalitatieve markers voor meerdere doeleinden Het merk is bekend om zijn verschillende markers voor verschillende ondergronden. Er zijn Edding markers voor ppaier, textiel, plastic, glas, whitboard en heel veel meer. Bij De Foamtastische Huiskamer vind je een uitgebreide collectie Edding markers.
Door de actuele voorraden wordt jouw bestleling van Edding makrers atijd snel geleverd. De klantenservice van De Foamtastische Huiskamer is goed bereikbaar en helpt je graag met de keuze van de juiste marker voor het juiste project.

In de fysieke hobbywinkel in Goirle helpt het team van De Foamtastische Huiskamer je uitgebreid en laat je zelfs stiften testen om zo de juiste keuze in de grote collectie Edding markers .

Edding Permanent marker kopen

Met de permanent marker kun je op uiteenlopende oppervlakken schrijven, zoals glas, metaal, hout en meer. Een permanent marker wordt gebruikt voor extra fijn markeren en is water- en schrijfvast. Wij hebben een groot assortiment. Heerlijk vanuit je luie stoel bestellen en daarna snel aan de slag met jouw project. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een actuele voorraad en een snelle levering. Dus vandaag bestellen en deze week nog aan de slag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze Foamtastische ladies staan voor je klaar.

Edding permanent marker

Je kent ze vast met die ribbel dop. De Edding permanent marker. Voor schrijven, markeren en kenmerken van bijna alle materialen, zoals metaal, kunststof en glas. Reukarme inkt zonder toevoeging van tolueen/xyleen. Lichtbestendig en sneldrogend. Water- en wrijfvast op bijna alle oppervlakken.