Bedels - Tussenstukken

Bedels zijn een leuke simpele manier om een sieraad een extra flair te geven. Ook zijn deze erg leuk bij andere creatieve creaties zoals een foamhoed, kostuum en verschillende kleding stukken.
Bedels kopen kan bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle en in onze webwinkel.

Metalen bedels


Zowel een stoere als klassieke stijl kun je creëren door metalen bedels of hangers in je creaties te verwerken. Daarom zijn ze ook erg geschikt voor bijvoorbeeld sieraden voor mannen. De vele soorten in ons assortiment zorgen ervoor dat er altijd iets bij zit wat bij jouw wensen aansluit. Je kunt de metalen bedels en hangers kopen in onze webshop, waar je alles gemakkelijk online kunt bestellen.
Metalen bedels zijn ook erg leuk voor verschillende kostuums. Zo zijn de Steampunk kostuums helemaal af met wat leuke bedels in metaal kleuren.
Ook voor veel cosplay kostuums komen de metalen bedels helemaal van pas.

Kunstof Bedels kopen


Bij ons vind je een uitgebreid assortiment kunststof hangers tegen lage prijzen. Zo bestel je bij ons schitterende bedels in de vorm van sterren, schelpen en zelfs schoenen! Je kunt daarbij kiezen uit een groot aantal kleuren.  De mooiste sieraden maak je met de kunststof hangers van de Foamtastische Huiskamer!

Tussenstuk bedels kopen

Bedel tussenzetsels hebben wij in diverse soorten en maten. Zo hebben wij metalen tussenstukken in zilver, brons, goud of rosé, maar ook een groot aantal edelsteen tussenzetsels. De tussenzetsels zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, zoals een hart, klaver of andere leuke symbolen. Bij de Foamtastische Huiskamer vind je gegarandeerd tussenzetsels waarmee je je armbanden en kettingen een extra touch kunt geven!
Deze tussenstuk bedels hebben twee gaatjes. hierdoor zijn ze makkelijk in te rijgen als tussenstukje tussen andere kralen en hangers.

Kijk ook eens bij het Foamtastische Huiskamer grote assortiment klemmetjes, ketting sluitingen of mooie hangers.