Kraal & Bedel

In de uitgebreide collectie hobbymaterialen van De Foamtastische Huiskamer in Goirle vind je natuurlijk een assortiment voor sieraden maken. Eigenlijk alle sieraadbenodigheden kun je bij ons vinden,  Ook zijn alle basismaterialen in deze groep te vinden voor het maken van je mooiste sieraden, zoals bijvoorbeeld sluitingen en ringen. Bij De Foamtastische Huiskamer ga je jouw sieraadbenodigdheden online vinden.

Sieraad benodigdheden online kopen

Voor het maken van sieraden heb je best veel materiaal nodig. Natuurlijk kralen, maar ook slotjes, bedels, draad, tussenstukken etc. Deze sieraad benodigdheden kun je in onze winkel komen uitzoeken maar ook online vind je de sieraad benodigdheden.

Heb je een beetje hulp nodig bij wat je aan sieraad benodigheden moet kopen, dan kun je ons team er zeker naar vragen. Mail of bel ons en we helpen je verder. Wij kennen onze producten goed

Kralenwinkel in Goirle vlakbij Tilburg

Wil jij graag jouw aankopen zien en zelf voelen, of heb je een beetje extra advies nodig. Dan ben je van harte welkom in onze kralen winkel in Goirl.e, vlakbij Tilburg. Onze hobbywinkel heeft heel veel verschillende producten, maar in de hoek met sieraadbenodigheden waan je je echt in een kralenwinkel. En ons shopteam helpt je graag met je vragen. Zo wordt het kopen van kralen nog leuker, want je vind altijd iets moois in onze kralenwinkel bij Tilburg.

Metalen kralen, bedels, slots enz in TQ of DQ materiaal

Op verschillende plaatsen in oze webshop vermelden we of de kralen, bedels, slotjes enz zijn gemaakt van TQ of DQ metaal. Maar wat betekend dat nou?
DQ staat voor Designer Quality en is een soort Europees keurmerk voor kwalitatief zeer goed materiaal wat vooral gebruikt wordt om professionale sieraden mee te maken. DQ metaal is nikkelvrij en de plating is van écht zilver en écht goud.Deze sierdenonderdelen blijven langer mooi en geven niet af op de huid.
(weat overigens niet betekend dat ze niet kunnen verkleuren, want daar zijn veel meer onderdelen op van invloed dan alleen het product en de plating).
TQ staat voor Top Quality en is ook een Europees keurmerk voor kwalitatief goede materialen om sieraden mee te maken. Dit materiaal wordt vaak gebruikt bij het maken van semi professionele sieraden.

Fournituren

In onze hobbywinkel vind je een klein assortiment fournituren.