De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Special Effect

FX make-up van Superstar zijn super leuk voor het makenn van special effects makeup creaties zijn te vinden bij de Foamtastische huiskamer!

Speciale effecten makeup (FX make-up) word gebruikt om fysieke kenmerken van het gezicht te veranderen, vervormen of te benadrukken. Dit kan zowel voor horror als fantasie makeup. Dit wordt ook vaak in theater en film gebruikt voor allerlei leuke effecten door special effect make up artistiesten.

Gebruiken van Special effect make up


Met de producten van superstar is er geen Special effect make up cursus of special effect make up opleiding nodig, ze zijn makkelijk te gebruiken met een kleine aanwijzing!
Met onze verschillende special effect make up sets zijn leuke creaties te maken.
Alle make up in onze webshop in makkelijk te verwijderen met water en zeep, of door middel van onze speciale verwijderaar waar aangegeven.

Soorten special effect make up


Wij hebben verschillende soorten special effect make up om leuke creaties te maken voor bijvoorbeeld Halloween special effect make up creaties, maar ook voor fantasy of cosplay kostumes.
Onze Sculpt gel is heel erg leuk om textuur te maken op de huis of prosteses. Deze is makkelijk te verfen met de Superstar smink!
Het kunstbloed is een stroperige vloeistof die gebruikt wordt bij veel halloween geinspireerde creaties. Deze blijft een beetje plakkerig en ziet er levensecht uit!
De Mastix huidlijm is perfect om van alles te bevestigen op de huid op een veilige manier. De huidlijm is erg sterk en kan onder nadere gebruikt worden voor het bevestigen van verschillende foam of metalen assesoires, prosteses en andere make up onderdelen.
Om de Mastix te verwijderen is de Mastix verwijderaar nodig. Met deze verwijderaar op een watje is binnen een paar seconde alle lijm weer van de huid verwijderd. Kijk goed uit dat de Mastix en de verwijderaar niet te dicht bij de ogen komt!
Onze Glow in the dark bodypaint is een leuke variatie op normale bodypaint voor bijvoorbeeld halloween. Deze wordt met een sponsje aangebracht en geeft een super gaaf glow in the dark effect!